Over ons

Al meer dan 20 jaar zijn wij actief in het vastgoed.
Door deze jarenlange gedegen ervaring hebben wij een team kunnen opbouwen, waarin iedereen op elkaar is ingespeeld, waarbij duurzame renovatie en hoogwaardige afwerking de voornaamste doelen zijn geworden in de ontwikkelingen van onze projecten.

Als Cattenburg is ons streven om te bouwen en renoveren met behoudt van het karakter en de ziel van een woning, waarbij wij onszelf als doel hebben gesteld, duurzaamheid , energiezuinig en kwaliteit harmonieus te integreren in onze projecten.

‘’Wij bouwen een brug van de bestaande muren naar de woning van de toekomst’’.
Door middel van energiezuinige aanpassingen aan te brengen, zoals optimaal geïsoleerde vloeren, plafonds, muren, dak , gevels en ramen.

Al onze projecten worden door onze architect met een filosofie ingedeeld en uitgevoerd door een aannemer met de kennis en vakkundigheid uit meer dan 25 jaar ervaring.

In een woning gerealiseerd door Cattenburg , bent u klaar voor de toekomst.

 

Hieronder een selectie van onze teamleden

Ons team

Architect Ing. Tomas Barek

Wanneer wij na aankoop starten met het plan van aanpak, doorlopen wij de woning met onze architect. Hierin houdt Tomas rekening met onze Cattenburg standaard, waarbij duurzame en energiezuinige oplossingen worden opgenomen in de schetsen van de architect. Waarmee de aannemer vervolgens , na aanvang van alle benodigde vergunningen, aan de slag gaat.

Erwin

Erwin is een zeer ervaren vloerlegger van Tapis en andere parketvloeren, zijn specialisme , de tapis visgraatvloer, is ambachtswerk welke zeer secuur gelegd en behandeld moet worden, het wordt afgemaakt met een zwarte bies.
Erwin heeft o.a. de vloer in het Rijksmuseum gelegd.

Zoekopdracht

Maak uw persoonlijke zoekopdracht

Komt u steeds maar niet de juiste woning tegen? Wij kunnen u helpen!